Ota yhteyttä

IMG-20200625-WA0014

Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse oheisella lomakkeella tai suoraan oonaemiliakettunen (at) gmail.com. Vapaampaa keskustelua voi jatkaa sivun kommenttikentässä. Pidäthän kommenttisi asiallisena 🙂

Sivun kuva: Heidi Lehikoinen

 

Advertisement

12 vastausta artikkeliin “Ota yhteyttä”

  1. Hei! Pahoittelut, etten ole päivittänyt blogia. Olen kuitenkin ollut varovaisesta harjoittelusta huolimatta loukkaantuneena viimeisen kuukauden eikä minua siksi ole näkynyt. Todennäköisesti pääsen pikkuhiljaa juoksemaan ja osallistun vielä joihinkin kilpailuihinkin, mutta ei niistä minkäänlaista menestystä ole odotettavissa.

   Tykkää

 1. Moi Oona. Sinun faninasi kiinnostaakin tietää, missä mennään kesän suhteen? Milloin starttaat kesän ekoihin kisoihin? Toivottavasti pääset terveenä ja ilman vaivoja treenaamaan ja myöskin kilpailemaan. Täytyy kyllä ihailla, miten hyvin olet vastoinkäymisienkin jälkeen jaksanut harjoitella kovaa ja päättäväisen oloisesti. Tsemppiä Oona tulevaan kesään.

  Tykkää

  1. Moi! Olen sairastellut keväällä niin paljon, että juuri nyt on tärkeää saada vielä hiukan harjoittelua pohjalle ennen kisakauden alkua. Myös ensimmäiset kilpailut tulevat olemaan puhtaasti harjoituksia. Jalat ovat nyt ehjänä ja niiden pitäminen ehjänä on edelleen se ykkösjuttu tälle kaudelle. Sen ehdoilla mennään.

   Tykkää

  1. Pahoittelut laiskasta kirjoittelussa, mutta kaikkien vaikeuksien jälkeen olen halunnut pitää syksyn mahdollisimman pientä profiilia. Tarkoituksena on kuitenkin muistuttaa olemassaolostani vielä tämän vuoden puolella. Jalat ovat onneksi nyt ehjät ja olen päässyt syksyn ajan juoksemaan. Määrät ovat olleet hyvin vähäiset eivätkä vieläkään lähimainkaan normaalit, mutta hiljaa hyvä tulee, toivottavasti 🙂

   Tykkää

 2. Moi Oona, faninasi olisi mukava kuulla kuulumisia ja kesän jatkosta, aiotko kisata vielä ja miten jalkavaivojen suhteen asiat ovat?

  Kiitos vastauksestasi , uutta blogipäivitystä odotellessa ja mukavaa elokuun alkua! 🙂

  Tykkää

  1. Moikka!

   Kiva olisi kertoa kirjoittaa mukavia uutisia, mutta niin vain kävi, että tämäkin vuosi katkesi vammaan ja minua tuskin enää radalla kesän aikana nähdään. Omatkin ajatukset ovat sen verran sekaisin, etten ole halunnut kirjoittaa mitään. Hiljaiselo loppuu sitten aikanaan kun tiedän itse, mihin suuntaan asiat etenevät.

   Tykkää

   1. Erittäin ikävä kuulla! Mutta uusia kausia tulee, olet nuori ja sinun aikasi menestyä tulee vielä!

    Ja kiitos kun jaksoit kertoa kuulumisia!

    Tykkää

 3. Miten menee? Onko paikat pysyneet kunnossa ja onko reenit sujuneet halutulla tavalla? Nyt sentään lunta saatiin sen verran, että Jyväskylässäkin pääsee paremmin hiihtämään, jos ei juoksu luonnistu.

  Tykkää

 4. Mulla itselläni on ihan samantapainen tilanne. Just kun edellinen vamma, jonka kanssa meinasi hermot mennä parani kaaduin portaissa ja jalkaan tuli murtuma. Juuri kun juoksu alkoi kulkea vietiin juoksu sekä lähes kaikki oheisharjoitteluvaihtoehdot. Ottaa kyllä päähän, kun tämä vamma tuli kompastumisen takia katsoessani sekunnin ajan muualle kuin portaisiin. Onneksi kisakauteen on vielä aikaa…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s