Askel kerrallaan

Belgian ”katastrofista” on nyt tultu viikko eteenpäin. Koko kisan jälkeinen viikko oli edelleen tuntemattomasta syystä nihkeää, kuten myös seuraava kisa (3000m Espoo Challenge 6.6.). Keskiviikkoisen lepopäivän ja fysioterapeutin lantion lukkotilan avanneen käsittelyt myötä homma kuitenkin helpottui selvästi. Jalat olivat vihdoin kevyet ja torstainen vauhtikestävyystreeni kulki huomattavasti edellisiä viikkoja paremmin. En tiedä, oliko syynä kisastartti, lepo, käsittely vai niiden yhteisvaikutus, mutta pääasia, että juoksu vihdoin aukesi ja tuntui taas hyvältä.

Eilen kisattiin kovatasoiset tähtikisat Raaseporissa. Omalta osaltani ohjelmassa oli 1500m sprinttimatka ja tavoitteena nousujohteinen juoksu. Loppuaika 4.32 ei ole hyvä, mutta tilanteeseen nähden juoksu oli kohtalainen ja antoi merkkejä, että maanantaista on tultu taas askel eteen päin. Kiihtyvällä vauhdinjaolla (toinen puolikas 7,5 s ensimmäistä kovempi) juostu juoksu myös mitä todennäköisimmin varmistaa, että kehitys kisan myötä jatkuu edelleen. Sprinttikisa teki varmasti hyvää jatkoa ajatellen, sillä PK- ja VK-treenit kyllä kulkevat, mutta nopean juoksun ja etenkin irtiottokyvyn kanssa riittää vielä tekemistä.

Oona

1 vastaus artikkeliin “Askel kerrallaan”

  1. No onhan tuossa tekemistä jos meinaa olympialaisiin pyrkiä..Kannattaisi ehkä alkaa pikkuhiljaa harrastaa realismia ja unohtaa arvokisat..Kalevan kisat ovat varmaan tasoisellesi urheilijalle ne kisat joihin kannattaa panostaa.Tulevaisuudessa yritä hoitaa vammasi kuntoon ennen kuin alat kovan harjoittelun.
    terv.40 vuoden kokemuksella

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s